SCHIMBARILE CARE VOR AVEA LOC IN SERIALUL „DELIRIUM”

tumblr_mct3190LWu1rj90smo1_500

La inaltimile acestea presupun ca toti stiti ca trilogia distopica a lui Lauren Oliver, Delirium, va fi ecranizata intr-un serial. Iar se pare ca serialul va fi foarte diferit de film… Va las mai jos posibilele schimbari din serial. Primul volum va aparea si in primavara aceasta la noi, la editura Litera:)

1. Julian Fineman

In carti, Julian este prezentat in volumul 2, Pandemonium. Tatal sau este o persoana publica care conduce DFA -America Fara Delirie- In serialul de televiziune, Julian o sa fie prezentat din primul episod ca fiind un tanar bolnavicios, care traieste langa cea mai buna prietena a Lenei: Hana, si e confuz din cauza marii atractii care o simte pentru aceasta, chiar daca ea nu e interesata. Da, Julian si Hana, chiar nu am cuvinte.

2. Mama Lenei

In carti, din cauza sinuciderii mamei sale, Lena isi doreste sa fie vindecata si o face sa simta pericolele dragostei. In episodul pilot, cel care va fi dat mort din cauza ca era infectat cu „Delirie” va fi tatal Lenei. Cand ea fa afla unele revelatii surprinzatoare cu ceea ce sa intamplat in realitate cu el, o va face sa ia decizii drastice.

3. Ren

In episodul pilot o sa fie introdus un nou personaj, Ren, o „invalida” (persoana nevindecata) care e cea mai buna prietena a lui Alex. Desi Alex se indragosteste foarte repede si cu o intensitate de nedescris de Lena, el nu stie ca Ren are sentimente pentru el, care merg mai incolo de prietenie. Ea e o cheie dintr-un plan al invalizilor ca sa reziste impotriva DFA-ului, ea e infiltrata in guvernul cu care are de gand sa se revolte.

4. Pasii

In primul episod al serialului, in realitate se va aborda toata trama primului volum, se vor include informatii despre Julian si DFA. Desigur, cum vor pune totul in 42 de minute, unele momente se vor pierde. Mai ales momentele dintre Alex si Lena, cand a dus-o la casa lui din padure, prima data cand i-a fost aratata poezia. Totusi sper ca aceste lucruri sa fie puse in serial pe parcurs.
 photo tumblr_m5u247tbzZ1qemebio1_500_zps02b17899.gif

De ce? De ce? De ce? De ce?

Au stricat toata cartea.

Julian si Hana?

Serios, ce naiba mai e si asta? Cum le-a venit ideaa asta asa proasta?

Nu imi plac aceste schimbari, si sunt sigur ca mai sunt si alte persoane care gandesc la fel.

O sa-i dau totusi o sansa serialului, dar nu stiu cum reusesc ei sa bage primul volum in doar 42 de minute. E clar ca o sa se piarda foarte multe detalii si scene speciale.

Poate ca ar fi fost mai bine daca Lauren nu ar fi semnat nimic, producatorii ignora complet cartea si schimba tot. As fi fost mai fericit daca ar fi fost film, nu serial.

 

Voi ce credeti despre aceste schimbari?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s