RECENZIE: CRAZY DE CELIA TERRONES

16153864REZUMAT DE PE GOODREADS:

A Zek la mayoría de la gente le teme.
A Mica la mayoría de la gente no la toma en serio.
A Zek le gusta que la gente piense lo peor de él.
A Mica le gustaría que alguien pensara lo mejor de ella.
A ambos les gusta „la locura”.

Traducere:

Majoritatea persoanelor se tem de Zek.

Pe Mica majoritatea persoanelor nu o iau in serios.

Lui Zek ii place ca lumea sa creada ce mai rau de el.

Lui Mika i-ar placea ca cineva sa cineva sa aiba o impresie buna despre ea.

Amandurora le place „nebunia”

OPINIE PERSONALA:

Hmm, am inceput cartea asta, care este destul de mica, 104 pagini, pentru ca nu am timp sa ma implic in carti mai mari, pentru ca sunt in sesiune… Am inceput cartea asta aseara, si am continuat-o azi, iar pe la 12 am terminat-o.

Ma asteptam la ceva in gen Beautiful Disaster sau Hearts in Darkness, dar nici decum, este tipica poveste romantica, care nu aporteaza nimic nou, uneori chiar nu era detaliata deloc, sau foarte putin, dar a fost o lectura draguta si simpatica.

Micaela „Mica” o fata de hmmm… 20 de ani, parca, cu parul ca o vata de zahar, inceputul parca era blond, mijlocul roz, iar varfurile mov, se muta intr-un apartament nou impreuna cu catelul ei, yorshike terrier, pe nume Fucking, da, asa il cheama pe catel:)) Acolo il intalneste pe vecinul ei, Zek, un baiat cu parul vopsit argintiu, tuns scurt, si cu bretonul lunguiet, si un inceput de barba maronie, bratele tatuate… sau „brate delicioase” cum ii zice ea. El o porecleste „Candyfloss”.

Intre cei doi exista acea atractie, caruia niciunul nu ii pune limita, si stiti cum este cu cartile astea romantice, incep sa iasa, pe la sfarsit se cearta dar se reimpaca inapoi iar la sfarsit, au trait fericiti pana la adanci batraneti. Cam asta e tot rezumatul cartii:)) Nu stiu cum altfel sa-l descriu:))

CITAT:

„Por la noche soñó con ella, su cabello rosa bailaba alrededor de su cara como llamas, ella le miraba molesta y le quitaba el cigarro de la boca, él sonrió, bajó su cabeza y mordió un pedazo de algodón de azúcar, porque eso era lo que llevaba por vestimenta, deliciosos dulces. Abrió la puerta del departamento pasadas las siete treinta de la mañana como todos los días, su cuerpo impaciente por el ejercicio físico, casi se pierde el pequeño regalo a sus pies.”

NOTA:

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s