CASTIGATOR CONCURS DE HALLOWEEN

Acum am terminat de citit povestile pe care le-ati trimis pentru concurs. Au fost chiar placute, a fost o decizie grea, va multumesc tuturor pentru munca depusa, dar dupa cum stiti exista doar un castigator, a fost o decizie grea, dar castigatoarea este…..

Laura Serezan

Felicitari, te rog sa te pui in contact cu Loredana de la Libris sa primesti cuponul cu 40 de lei. Felicitari si celorlalti:)

Acum va las povestea mai jos sa va dati si voi cu parerea

Era ora doua dimineata si ploua, o mare furtuna sa napustit asupra orasului iar in timp ce fugea prin ploaie, Lucy putea vedea cum cerul se ilumineaza ca si cum ar fi fost de zi, atunci cand puternicele fulgere despicau cerul in doua.
Simtea telefonul vibrand in buzunarul jachetei de piele in timp ce fugea catre casa de la discoteca. De obicei nu se intorcea atat de devreme dar in urma cu cinci minute primise un telefon destul de nelinistitor de la mama sa.
-Mama, esti tu?
-Lucy?
-Da mama, spune.
-Te rog, vino repede acasa, sunt foarte speriata, este o pana de current si aud pasi care vin de la subsol, ca si cand ar fi cineva in casa.
-Nu-ti fa griji, ajung in cincisprezece minute.
-Grabeste-te te rog, sunt foarte sper…
Convorbirea se intrerupse la jumatatea frazei.
Lucy incerca sa sune pe mobilul mamei sale dar robotul care intra se schimba de fiecare data.
-Persoana pe care o contactati momentan nu este disponibila.
Dar cand suna a sasea oara mesajul se schimbase:
-Persoana pe care incercati sa o contactati este sacrificata.
Lucy oripilata a fugit spre casa mancand pamantul.
Fugea pe langa biserica si mai avea cativa metri pana sa ajunga cand clopotele au inceput sa bata.
Lucy traia cu mama ei de anul trecut cand tatal acesteia a murit in circumstante stranii. Traiau intr-o casa mica inca de pe vremea in care Lucy era doar o fetita, cunostea acel oras ca propria palma, dar acum strazile pe care se plimba i se pareau stranii si de nerecunoscut, vedea umbre amenintatoare peste tot iar norii pareau de o culoare sangerie deasupra propriei case.
In sfarsit ajunsese in fata casei observand ca usa nu era incuiata. Intrand inauntru a apasat intreruptorul de cateva ori dar nimic, intunericul era singurul raspuns pe care il primea. A intrat in intuneric folosind telefonul drept lantern in timp ce striga dupa mama sa.
-Mami, esti acolo?
A intrat in fiecare incapere din casa fara sa gaseasca vreo urma de-a mamei ei. Intr-un final mai ramasese doar o incapere necercetata, subsolul. Spera sa nu fie nevoita sa coboare acolo jos, dar nevoia de a sti daca mama ei era bine era mult mai mare decat frica irationala pe care i-o provoca acea incapere.
Cobora cu precautie cercetand cu telefonul fiecare miscare, sic and iluminase ultimul colt, acolo era mama ei, in genunchi, prinvid spre perete, cu hainele sfasiate si pline de sange.
-Mama ce ai patit? Esti bine?
-O sa te prinda si pe tine.
-Ce spui? Nu te aud.
-O sa te prinda si pe tine.
-Te rog, vorbeste mai tare, spuse Lucy, in timp ce incerca sa o atinga pe mama sa dar creatura care o privea din acel colt nu mai era ea. Fata acum deformata si desfigurata, avea o expresie de groaza si se puteau observa rani adanci si gavanele ochilor erau goale din care curgea un lichid negru si vascos si in timp ce o atingea a auzit un tipat ingrozitor.
O SA TE PRINDA SI PE TINE!
Chiar in acel moment un fulger cazuse asupra casei facand-o sa arda din temelii, iar Lucy nu putu sa scape la timp si a fost prinsa langa acea creatura desfigurata si fara ochi, murind in incendiu.
-Happy Halloween:)

Anunțuri

Un gând despre “CASTIGATOR CONCURS DE HALLOWEEN

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s