IMPRESIE DE FILM: BAIT

SCURT REZUMAT:

Un tsunami ucigaș mătură plajele Australiei, iar un grup de suprevieţuitori rămâne prizonier în centrul comercial. Cu apa ajunsă până la cele mai înalte rafturi, valul aduce, însă, cu el, şi o „haită” de rechini-tigru, iar de aici la întâlniri corp la corp şi scăpat de personaje în moduri cât mai inventive nu mai e decât un pas.

OPINIE PERSONALA:

Cand am vazut trailerul filmului pe youtube, am zis „Woow, se anunta a fi un film destul de bun, destul de interesant, si Phoebe Tonkin cu Cariba Heine? This must be a H2O reunion!”
Photobucket
Photobucket

Iar aseara, neavand ce sa fac am descarcat filmul si l-am vizionat. Realitatea e cu totul alta.  Filmul a fost slab, cu efecte speciale  groaznice, multe corpuri mutilate dupa tsunami, altele ziceai ca erau de doua saptamani moarte si deja in putrefactie nu doar de 5-10 minute. Parti ale corpului, pe ici pe colo aruncate, umpic de sange. Dupa ce l-am terminat de vizionat, care a fost reactia mea? „La ce naiba m-am uitat?” :))

E un film ok si atat, prestatia actoriceasca a fost cat de cat bunicica, Phoebe a facut o treaba buna, desi nu a avut prea multe replici… Cariba Heine si ea, rolul de fitoasa cu catelusul dupa ea :)) Cred ca catelul ala a fost unul dintre putinele lucruri care mi-au placut la acest film :))
Photobucket Photobucket

Pe Phoebe o prinde destul de bine rolul de rebela si hotomanca :)) Cred ca-i vin mai bine rolurile alea decat cele de sirena, vrajitoare sau varcolac :))
PhotobucketPhotobucket

Mi-a placut si prestatia actoriceasca a lui Xavier Samuels, desi perechile in film nu mi-au prea placut, preferam sa fie Xavier cu Phoebe ca si cuplu.

Inceputul a fost… nici nu stiu cum sa ma exprim:)) Mai bine vedeti voi :))
Photobucket

Finalul iara mi sa parut neoriginal, dar nu vreau sa dau spoiler de final in caz ca cineva vrea sa se uite, desi nu recomand.

Ca in orice film cu rechini, crocodili, serpi… mor, iar finalul a fost putin tras de par in opinia mea. Xavier go and kill the shark! GO TERMINATOR GO :))
PhotobucketPhotobucket

 

In concluzie. Un film slab, sangeros, care trebuie evitat. Puteti sa-l vizionati odata, doar de curiozitate:)

NOTA:

Anunțuri

6 gânduri despre “IMPRESIE DE FILM: BAIT

  1. excellent submit, very informative. I ponder why the other specialists of this sector do not notice this. You should continue your writing. I am confident, you have a great readers’ base already!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s