Vreau sa citesc… +Movie!

Altered de Jennifer Rush

Cand nu poti avea incredere in tine, pe cine poti sa crezi?

Totul despre viata Annei este un secret. Tatal ei lucreaza pentru Filiala la conducerea celui mai nou proiect: monitorizarea si administrarea tratamentelor date celor patru baieti modificati genetic in laboratorul de sub ferma lor. Nick, Cas, Trev… si Sam, care i-a furat inima Annei. Cand Filiala decide ca e timpul sa-i ia pe baieti, Sam planuieste o evadare, omorand agentii trimisi sa ii recupereze.
Anna trebuie sa aleaga intre urmarea lui Sam si ramanerea in urma in siguranta vietii ei de zi cu zi.Dar tatal ei o forteaza sa fuga, facandu-l pe Sam sa promita ca o va tine departe de Filiala, cu orice pret. Insa exista o singura problema. Sam si baietii nu isi amintesc nimic inainte de zilele petrecute in laborator – nici macar identitatile lor adevarate.
Acum pe fuga, Anna descopera ca ea si Sam sunt conectati in mai multe feluri decat oricare dintre ei s-a asteptat. Si daca amandoi vor supravietui, ei trebuie sa puna cap la cap indiciile despre trecutul lor inainte ca Filiala sa-i ajunga din urma si sa le fure totul.
Siiiiiii vreau sa ajung zilele astea la cinema sa vad noul film in care joaca Ashley Greene, THE APPARITION mai jos va las si trailer-ul filmului.
Anunțuri

2 gânduri despre “Vreau sa citesc… +Movie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s