RECENZIE: TRADARI DE LILI ST. CROW

REZUMAT:

DRU ANDERSON

Departe de a fi vreun înger

Gata! Până aici cu fetiţa drăguţă!

Lumea Reală e un loc înspăimântător. Întrebaţi-o despre asta pe Dru Anderson, o fată dură care a pus la pământ un număr destul de mare de tipi răi. E înarmată, periculoasă, şi gata să lupte mai întâi şi abia pe urmă să stea la discuţii. Aşa că o să dureze ceva timp până să-şi dea seama în cine se poate încrede.

Sărmana Dru… Părinţii ei au dispărut cu multă vreme în urmă. Graves, prietenul ei cel mai bun (şi singurul!), a fost muşcat de un vârcolac. Şi tocmai a aflat că sângele care îi circulă şi ei prin vene nu este în totalitate uman. Christophe, misteriosul şi chipeşul ei salvator, o ţine ascunsă la o şcoală secretă pentru djamphiri şi vârcolaci adolescenţi. O problemă ar fi că Dru este singura fată de acolo. Vestea proastă: instinctul ucigaş îi spune că unul dintre colegi vrea să o vadă moartă.

Cu toţi ochii aţintiţi asupra ta, să descoperi un trădător în Ordin nu e tocmai un lucru care poate rămâne fără urmări…

OPINIE PERSONALA:

Woooow, nu am mai facut o recenzie de muuuulta vreme. Cartea asta am inceput-o prin mai-iunie nu mai stiu sigur, inainte de inceperea bac-ului, si uite acum am reusit sa o termin. Nu pot sa zic ca am fost impresionat atat de tare de acest volum, a fost destul de OK, sincer aveam mai multe asteptari de la aceasta serie… In orice caz sunt curios ce se va mai intampla in volumul 3.

Dru este adusa la o scoala de corectie pentru djamphiri si varcolaci adolescenti, la scurt timp afla ca cineva o vrea moarta cu orice pret! Exista un tradator in ordin si in scena mai apare o alta svetocha… dar oare ce intentii are aceasta noua svetocha? Pe langa toata aceasta drama, Dru ajunge in pragul maturitatii si incepe sa se lupte cu foamea… de sange! si sentimentele ei pentru Graves sau Christophe. Va reusi Dru sa prinda ziua urmatoare sau va cadea prada tradatorului care o vaneaza? Care sunt intentiile svetochei? Si care este secretul cumplit care il ascunde Christophe? Toate acestea le gasiti in aceasta minunata carte.

NOTA: 3,5/5

CITAT:

„Am cazut. Tot corpul mi se zdruncina. Se auzi un zgomot de sticla sparta si un racnet de animal. Ardeam si simteam cum se lua pielea de pe carnea crocanta inainte sa dam buzna intr-un loc unde aerul era mai rece si ne-am rostogolit la pamant. Aburul se ridica in valuri cu un suierat si un tipat de durere. Apoi haosul continua.”

Anunțuri

7 gânduri despre “RECENZIE: TRADARI DE LILI ST. CROW

  1. Mie mi s-a părut puţin cam plictisitoare, iar când vedeam descrierile kilometrice strâmbam din nas. „Gosh, nu mai apare odată Cristophe?” :))
    Şi eu sunt curioasă: ce-ai făcut la bac? 😀

  2. Pingback: IN POSTA | Shadowbooks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s