LA NOI: UCENICIA LUI VIKTOR FRANKENSTEIN DE KENNETH OPPEL

Elixirul Vietii (Ucenicia lui Viktor Frankenstein #1)

Cea mai bună carte pentru tineri a anului 2011 în topurile The Times şi Quille & Quire

CELE MAI BUNE INTENŢII
POT DA NAŞTERE
CELOR MAI ÎNTUNECATE OBSESII

Viktor şi fratele lui geamăn, Konrad, au explorat toate coridoarele secrete şi camerele tainice din somptuosul lor castel Frankenstein. Cu excepţia uneia.
Biblioteca Întunecată adăposteşte tomuri străvechi, misterioase, scrise în limbi ciudate şi pline de cunoştinţe interzise. Tatăl lor îi obligă să promită că nu vor vizita niciodată biblioteca, însă în clipa în care Konrad cade grav bolnav, Viktor înţelege că trebuie să descopere cartea ce conţine reţeta pentru legendarul Elixir al Vieţii.
Elixirul necesită doar trei ingrediente. Dar astre nefaste, o alchimie periculoasă şi un triunghi amoros nefericit pun în pericol, la fiecare pas, reuşita strădaniilor lui. Viktor ştie că nu poate să dea greş. Însă sorţii săi de izbândă depind de cât de departe poate împinge graniţele naturii, ale ştiinţei şi ale iubirii – şi cât de mult este dispus să sacrifice!

Romanul Elixirul Vieţii a fost ales de ziarul britanic The Times şi de revista canadiană Quill & Quire drept cea mai bună carte pentru tineri a anului 2011.

Drepturile pentru ecranizarea cinematografică au fost achizitionate încă înainte de publicare de Summit Entertainment, producător fiind Karen Rosenfeld (Amurg).

„Oppel a reinventat thrillerul gotic pentru cititorii moderni. Naraţiunea vibrează de tensiune, emoţiile sunt intense, iar atmosfera este cât se poate de întunecată şi lugubră.” – Rick Riordan

„Povestea lui Oppel este melodramatică, incitantă, neliniştitoare… un amestec delicios de ştiinţă, ficţiune şi horror.” – Publishers Weekly

Puteti citi un fragment AICI

Puteti comanda cartea AICI

In strainatate a mai aparut si:

Reclame

12 gânduri despre “LA NOI: UCENICIA LUI VIKTOR FRANKENSTEIN DE KENNETH OPPEL

  1. inca nu am citit cartea, desi e pe lista mea (nu prea am mai avut timp).Am auzit destul de multe despre ea si este una din cartile pe care mi-o doresc.

  2. imi place coperta de la Such wicked intent, dar presupun ca nu ar trebui sa-mi fac mari sperante sa apara prea curand si la noi in tara, odata ce abia a aparut in srainatate.

  3. Am luat si eu cartea de curand si cum am auzit doar pareri bune chiar sunt foarte curioasa si abia astept sa o citesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s