RECENZIE: NALUCA SI NAUCUL DE STACEY KADE

REZUMAT:

Năluca

Nu e vina mea că m-am născut frumoasă, cu păr blond şi mătăsos şi un simţ ascuţit a ceea ce lumea NUtrebuie să poarte. Şi totuşi, viaţa mea nu e perfectă, mai ales de când am murit. Călcată de autobuzul şcolii plin cu tocilari ─ să existe oare o soartă mai oribilă? Se pare că da… mă fac nevăzută, făptura mea dispare şi reapare, fără să o pot controla. Şi, peste toate, singura persoană care poate să mă vadă sau să mă audă este Will Killian, un ratat şi un fraier TOTAL, iar el refuză să mă ajute!
Trebuie să capăt control asupra vieţii mele de după moarte, şi asta repede, înainte să dispar pentru totdeauna. Dacă l-aş putea convinge pe Will să vorbească cu mine, aş avea o şansă. Dar asta înseamnă să-i încredinţez secretele mele… iar eu nu mă încred în nimeni, viu sau mort!

Năucul

Mama crede să mi-am pierdut minţile.  Psihiatrul meu vrea să mă închidă într-un ospiciu.  Practic, viaţa mea e tare naşpa. Şi asta a fost înainte ca Regina Balului să înceapă să mă bântuie.  Alona Dare a fost o adevărată pacoste când era vie; moartă, e şi mai rău.

Mda, eu pot să văd, să aud şi să ating fantomele. Acum, când mai am doar câteva săptămâni de şcoală, tot ce vreau e să termin cu bine liceul şi să plec de aici.  Dar cu o majoretă moartă care nu vrea să mă slăbească deloc, şi o nouă fantomă violentă care mă vrea mort… am încurcat-o.

Alona şi cu mine am putea să ne ajutăm reciproc… asta dacă am încerca să nu ne mai urâm atât de tare.

Da, vezi să nu!

OPINIE PERSONALA:

Hmmm… cartea a fost interesanta, cu cateva replici amuzante, a fost o lectura destul de usoara…

Alona Dare fata cea mai populara din liceu este calcata de autobuzul plin de tocilari, dar spre surprinderea ei ea nu ajunge in rai ci ramane captiva pe pamant. Noua viata sau mai bine spus noua ne-viata a Alonei este destul de nasoala, este prinsa aici, dar nimeni nu o poate vedea sau auzi… cu exceptia lui Will.

Alona afla ca cei care ii erau prieteni o barfesc pe la spate si nu o vorbesc tocmai de bine, prietena ei cea mai buna se intalneste cu prietenul ei (sau mai bine spus fostul?). Asta nu e ne-viata pe care ti-ai dori sa o ai si mai ales ca nu poate sa o vada nimeni decat ciudatul acela cu tendinte gotice…

Dar vor putea cei doi sa se inteleaga sau vor sta si se vor tot certa, va fi capabila Alona sa se comporte frumos ca sa poata sa ajunga la lumina? Sau cine este fantoma monstruoasa care ii da tarcoale lui Will? Toate astea le veti descoperi citind cartea.

NOTA: 4/5

CITAT:

 Am o propunere pentru tine, a spus el in cele din urma.

La care am replicat in singurul mod in care eram in stare:

 Nu ma culc cu tine, chiar de-ai fi singurul pe care l-as putea atinge. Sunt moarta nu disperata.”

Puteti comanda cartea AICI

Anunțuri

16 gânduri despre “RECENZIE: NALUCA SI NAUCUL DE STACEY KADE

  1. Si mie mi-a placut mult cartea 😀 Abia astept continuarea! Frumoasa recenzia 😀 Mi-a placut citatul :)) Multe faze amuzante.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s