THE DARK ARTIFICES O NOUA SERIE DE CASSANDRA CLARE + FILMUL DUPA SERIA INSTRUMENTE MORTALE

În data de 12 martie 2012, Classandra Clare – premiată #1 New York Times – autorul best-sellelor Instrumente Mortale și Dispozitive Infernale, a semnat un acord cu Margaret K. McElderry, imprint al Simon & Schuster, pentru publicarea unei noi serii fantastice, care îi va avea în prim-plan tot pe vânătorii de umbre. Această a treia serie este intitulată The Dark Artifices.

Prima carte din seria The Dark Artifices sau pe românește Artificii Întunecate este programată să apară în anul 2015. Cartea va urmării povestea luptătoarei Emma Carstairs și a celui mai priceput luptător dintre vânătorii de umbre Jace Wayland. Aceștia doi trebuie să lase în urmă toate sentimentele ciudate și de neînțeles si trebuie să se unească pentru a investiga un complot demonic care îi va purta de la cluburile de noapte ale vârcolacilor, până la marea înspumată.

“Iubită de adolescenți și adulți deopotrivă, Cassandra Clare este o scriitoare puternică ale cărei cărți traversează mai multe genuri, și este un eveniment atunci când una dintre cărțile sale se publică” – Jon Anderson, Vicepreședinte executiv și șeful Simon & Schuster Publishing.

Momentan se lucrează pentru un filmul inspirat după povestea din Instrumente Mortale. Producătorii care adaptează cartea Instrumente Mortale pentru film vor să facă un mare anunț cu privire la proiect, dar asta se va întâmpla în săptămânile următoare. Unul dintre producători, Robert Kulzer de la Constantin Film și-a exprimat entuziasmul cu privire la colaborarea sa, pentru realizarea filmului: “Toată lumea lucrează la film și suntem foarte încântați de parteneriatul făcut cu Cassandra Clare, una dintre cele mai strălucite, prolifice și de succes autoare a timpului nostru. O felicităm pe Cassandra Clare pentru noua sa carte.”

Sursa.

Reclame

24 de gânduri despre “THE DARK ARTIFICES O NOUA SERIE DE CASSANDRA CLARE + FILMUL DUPA SERIA INSTRUMENTE MORTALE

  1. Nu știu sigur, dar nu-i nici o problemă dacă îl ia lumea, dar măcar să specificați sursa. Eu acum m-am trezit pt că la 4 dimineața cine scria pe blog? Nimeni, eu era singurul! :))))

  2. Ok,acum vreau sa fiu sincera.Mie mi se pare ca Cassandra o tine prea mult cu vanatorii de umbre,cu aceleasi actiuni si aceleasi nume(cum e cu Jace).Adica,ok,seria Dispozitive Infernale a fost ok,chiar daca era foarte asemanatoare.Chiar daca a avut mare succes cu aceste serii,nu cred ca ar trebui sa o tina asa incontinuu,fara sa incerece ceva diferit 🙂

  3. cu toate ca nu am citit nici o carte de-a ei, de-abia astept sa apara si seria asta. am deja primele doua volume din IM, si cu siguranta o sa cumpar si restul. cat despre coperta… WOW!!! o iubesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s