RECENZIE: RAFUIALA (FORTELE RAULUI ABSOLUT #3) DE KELLEY ARMSTRONG

REZUMAT:

Chloe Saunders are cincisprezece ani şi tare ar fi vrut să fie normală.

Din nefericire, Chloe se întâmplă să fie o necromantă căreia o modificare genetică i-a crescut într-atât puterile încât poate învia morţii chiar şi fără să încerce. Ea şi la fel de supradotaţii (sau ar trebui numiţi ,,blestemaţii”) săi prieteni fug acum să scape cu viaţă de malefica organizaţie care i-a creat.

De parcă asta n-ar fi destul, Chloe se luptă cu sentimentele ei pentru Simon, un vrăjitor prietenos, şi pentru fratele său Derek, un vârcolac nu la fel de prietenos. Şi are oribila presimţire că înclină către vârcolac…

„Acţiune, primejdie, secrete supranaturale şi o mică idilă ─ lumea lui Kelley Armstrong este una în care încrederea în cine nu trebuie poate avea consecinţe îngrozitoare.” – Melissa Marr

OPINIE PERSONALA:

Acest volum a fost superb, ca si celeltalte doua. Tensiunea este mare, Chloe si amicii sai nu stiu in cine sa aiba incredere. Cei de la sanatoriul Lyle sunt pe urmele lor pentru a-i captura.

Odata adapostiti la Andrew (cred ca asa-l chema) acestia au cate un mentor care sa-i invete cum sa-si foloseasca puterile. Dar oare se pot increde in ei? Sau cineva din acel grup vrea sa-i vada morti si lucreaza cu Sanatoriul Lyle? In ultima lupta care o duc cu cei care ii urmaresc, Chloe va trebui sa aleaga, catre cine sunt indreptate sentimentele ei si sa-si gaseasca matusa, si sa spere ca toti vor iesi cu bine in ultima confruntare cu Grupul Edison!

Va recomand sa cititi seria, nu va va dezamagi! Merita toti banii.

PS: Scuzati recenzia slab elaborata dar am citit cartea vara trecuta si de unele amanunte nu imi mai aduc aminte.

NOTA: 5+/5

CITAT:

Reclame

26 de gânduri despre “RECENZIE: RAFUIALA (FORTELE RAULUI ABSOLUT #3) DE KELLEY ARMSTRONG

  1. Eu nu am citit aceasta serie. Am gasit cartile din editia de chiosc dar nu erau intr-o stare prea buna si am fost sceptica in a le cumpara :)) Ziceti ca se merita? 😀 Cu ce carti ati putea sa faceti o mica comparatie? 😕 Ca sa stiu cam pe unde s-ar incadra.
    Interesanta recenzia dar cum nu am citit restul volumelor :-„

  2. am auzit ca va mai aparea o carte The Gathering tot din seria Fortele raului absolut..dar nu pare sa aibe vreo legatura cu povestea precedenta..oricum abia o astept..ador cum scrie Kelley Armstrong:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s