RECENZIE: REVELATIA DE KELLEY ARMSTRONG

REZUMAT:

Chloe Saunders este o necromantă ale cărei puteri nu pot fi controlate: ea readuce morţii la viaţă chiar şi fără să vrea. Iar puterile ei crescânde reprezintă o ameninţare pentru cei care au creat-o iniţial ca pe un experiment ştiinţific, prin modificări genetice. Acum, Chloe fuge pentru a-şi salva viaţa, împreună cu trei dintre prietenii ei înzestraţi cu puteri supranaturale – doi vrăjitori şi un vârcolac –, înainte ca Grupul Edison să îi găsească şi să îi lichideze.

OPINIE PERSONALA:

In ultimul timp nu am prea avut timp de citit, inca mai citesc volumul 2 din Cercul Secret, si ma gandeam ca pana reusesc sa o termin sa mai postez vreo recenzie la o carte deja citita. Asa ca astazi fac recenzia volumui 2 din trilogia Fortele Raului Absolut de Kelley Armtrong: „Revelatia”

Pot sa spun ca la fel ca si primul volum, acesta mi-a placut la nebunie, am sorbit fiecare pagina, cuvant cu cuvant, litera cu litera! Cartea te tine in suspans pe tot parcursul lecturii, fara sa vrei sa o mai lasi din mana.

Chloe si amicii ei evadeaza de la Sanatoriul Lyle si merg in cautarea tatalui lui Simon, dar pe parcursul drumetiei lor vor avea de infruntat pericole multiple, dar cel mai mare dintre ele fiind chiar cei de la Sanatoriul Lyle care sunt pe urmele lor pentru a-i omori. Tot aici se mai naste si o prietenie: Cea dintre tanara necromanta si periculosul varcolac, Derek. Chloe mai invata ca nu se poate increde in nimeni, unica persoana in care poate avea incredere fiind ea insusi. Dar in fuga lor de a ajunge la destinatie pe langa pericolele care ii amentinta mai avem si puteresa necontrolabila a lui Chloe de a invia mortii, iar acestia nu sunt mereu pasnici! Vor reusi supradotatii (sau mai bine spus „blestematii”)nostri eroi sa ajunga la destinatie sau vor fi prinsi de catre cei care ii urmaresc?

NOTA: 5+/5

CITAT:

Reclame

5 gânduri despre “RECENZIE: REVELATIA DE KELLEY ARMSTRONG

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s