RECENZIE: CAPTIVA (CERCUL SECRET #2) DE L.J.SMITH

REZUMAT:

O fascinanta poveste despre iubire,mistere intunecate si puteri supranaturale de la autoarea seriei de bestselleruri Jurnalele Vampirilor – L.J. SMITH

LUPTA DINTRE BINE SI RAU CONTINUA…

Ademenita in cel mai popular grup cu putinta, Cassie e fascinata de puterea – pe cat de atragatoare, pe atat de periculoasa – pe care tocmai si-a descoperit-o.

Cand este pusa in situatia de a alege sa foloseasca forta misterioasa a sabatului fie in slujba binelui, fie a raului, Cassie ii cere ajutorul unuia dintre prietenii lor, Adam, si devine captiva unei iubiri pline de primejdii.

Vrajita de promisiunea de a obtine dragostea cu ajutorul magiei, Cassie ii fura inima lui Adam si strica fragilul echilibru al puterii, provocand un uragan de furie pe care nimeni nu-l prevazuse.

Va supravietui Cercul secret?

Sau lupta crancena in care sunt implicate fortele binelui, raului si iubirii ii va mistui pe toti?

OPINIE PERSONALA:

Trebuie sa mentionez ca la inceput tot luam sa citesc cartea cand eram obosit si nu reuseam mai mult de un capitol. Dar ieri si azi m-am pus pe ea si am terminat-o. Cartea este superba, sfarsitul te lasa cu sete de urmatorul volum. Nici nu stiu ce sa zic ca sa nu dezvalui prea multe…

Cassie este acum captiva lui Faye, daca ea nu face ceea ce Faye doreste, aceasta ii va dezvalui mica romanta dintre Cassie si Adam. Dar merita sa riste fericirea celei care a ajutat-o de la bun inceput doar pentru a fi cu cel pe care il iubeste? Dupa parerea mea volumul este mai plin de actiune decat primul, desi aceasta exista doar in ultimele capitole. Cassie este santajata de Faye, pe langa moartea lui Kori se mai adauga inca doua persoane pe lista, dar cine este criminalul? Sa fie de vina energia din Craniul de Cristal gasit de Adam sau o persoana din Cerc este impotriva lor? Urmeaza si alegerea conducatorului sabatului! Cine va fi? Diana sau Faye? Un singur vot va decide totul! Diana, Faye, Faye, Diana, cine va castiga? Va reusi Cassie sa fie cu Adam, vor reusi sa afle cine este responsabil de mortile cauzate in oras?….

NOTA: 4/5

CITAT:

Anunțuri

4 gânduri despre “RECENZIE: CAPTIVA (CERCUL SECRET #2) DE L.J.SMITH

  1. Sincer, tot amân citirea acestui volum, cel puţin până termin curăţenia la servici şi primele 3 vlmue din seria Îngeri căzuţi.
    Însă dacă tu afirmi că e bună cartea, o s-o citesc imediat ce termin cu Îngerii căzuţi, fără să omai amân 🙂

  2. Pingback: AM ADAUGAT IN BIBLIOTECA…(4) « Shadowbooks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s