RECENZIE: NU PLANGE SUB CLAR DE LUNA DE HEATHER DAVIS

REZUMAT:

Lumina lunii îţi poate schimba radical viaţa. Şi totul începe atât de simplu… Tu. El. Luna. Te-ai ars!

De acord, poate că în ultima vreme Shelby a făcut câteva greşeli în relaţiile cu băieţii (dar de unde să ştie că Wes „împrumutase” acel Porsche?). Însă mama ei vitregă reacţionează de-a dreptul exagerat când o prinde seara — după ora la care ar fi trebuit să fie în casă — sărutându-se cu un coleg de liceu.

Urmarea? Toate planurile de vară ale fetei sunt anulate, iar ea se vede nevoită să-şi facă bagajele şi să plece într-o tabără de reeducare. Adio rochie de bal! Adio bocanci de mers în drumeţii!

Dar Tabăra Semilunii devine un loc interesant când în cale îi apare fermecătorul Austin Bridges al III-lea, fiul unei vedete rock. Tânărul ascunde însă un teribil secret, pe care i-l dezvăluie noii sale prietene: este vârcolac! Shelby ştie limpede că nu ar trebui să se încurce cu un băiat care i-ar complica viaţa, dar nu poate întoarce spatele unui tip aflat la greu, mai ales când acesta arată atât de bine!

De aici nu mai este decât un pas până la o poveste de iubire, din care nu lipseşte magia clarului de lună…

OPINIE PERSONALA:

Nu am mai postat de ceva timp recenzii deoarece nu am prea avut timp sa citesc, inca sunt la Cercul Secret volumul 2, si am hotarat sa fac recenzia unei carti citite. Desi am citit cartea asta in decembrie, a fost o lectura usoara si placuta. Actiunea este previzibila. Probabil ca unele detalii imi scapa dar in mare imi aduc aminte de ceea ce se petrece.

Shelby este o fata oarecare, care duce o viata normala pana in ziua (sau mai bine zis noaptea?) in care mama ei vitrega „Iepurasul” dupa cum este alintata de tatal ei o prinde cu un baiat in curtea casei. Pedeapsa? Este trimisa intr-un campament pe timpul verii! Acolo il intalneste pe Austin, un tanar fermecator, fiul unui rocker. Intre cei doi se leaga o prietenie iar cand Shelby crede ca medicamentele pe care Austin le ia sunt droguri acesta ii dezvaluie adevarul! Dar ce sa faca acum? Shelby stie ca Austin poate fi periculos dar nu poate sa stea departe de el! Iar vacanta celor doi in tabara Semilunii se transforma intr-o adevarata aventura! Dar vor scapa cei doi din aceasta aventura sau vor da de belele si mai mari?

NOTA: 4/5

CITAT:

„Am ramas pe loc in pragul usii si m-am uitat inapoi pe poteca intunecata catre Austin, care se oprise in dreptul usii luminate de la Gheonoaia Patata. Nu vorbise mult in timpul cinei, dar conversatia noastra in soapta, care avuse loc mai devreme, pe poteca, inca ma bantuia. Ma considera prietena.Iar eu il consideram un tip dragut. Un tip dragut cu mari probleme.

Anunțuri

2 gânduri despre “RECENZIE: NU PLANGE SUB CLAR DE LUNA DE HEATHER DAVIS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s