SERIA LUNA PLINA DE ELLEN SCHREIBER

O serie paranormala despre varcolaci si populara fata care este indragostita de unul dintr ei. De la autoarea seriei „Vampire Kisses”, Ellen Schreiber.

Odata la luna plina (Luna plina vol. 1)

Celeste Parker obisnuieste sa asculte povesti de groaza despre varcolaci. Leggend’s Run este faimos pentru aceste povesti. Celeste este obisnuita cu totul in micul oras pana cand Brandon Maddox se muta in Leggend’s Run iar Celeste i-l deseneaza pe noul student. Dar dupa o vizita la un medium, ea descopera o haita de lupi si pe atragatorul si enigmaticul Brandon, ea trebuie sa descopere daca transformarea lui este adevarata sau doar un truc al umbrelor in lumina lunii.
Prietenii ei cei mai buni nu ar ierta-o daca aceasta l-ar da la o parte pe iubitul ei, Nash pentru Brandon. Dar nu poate sa nege puternica atractie care acesta o exercita asupra ei. Brandon poate fi eroul lui Celeste, sau poate fi creatura cea mai periculoasa care ar intalni-o vreodata in padurile din Legend’s Run.

Puteti citi primul capitol AICI

Magia clarului de luna (Luna Plina vol. 2)

Pazeste-te de o muscatura la luna plina…
Iti va complica viata amoroasa.

Celeste are mai multe lucruri de care sa i-si faca griji decat de romanta secreta cu un baiat dragut din partea gresita a orasului. Acel baiat, Brandon, este un varcolac. Cu zvonurile si ostilitatea de la scoala, este timpul de a gasi un leac pentru viata lui nocturna, si poate singura persoana care poate sa-l ajute este tatal sau care este om de stiinta. Dar daca un „leac” inrautateste lucrurile si Brandon ramane varcolac tot timpul? Iar cu zvonurile care circula la scoala ca ar exista varcolaci in Legend’s Run, este posibil sa existe alt varcolac printre colegii de scoala?

Ca sa pastreze secretul lui Brandon, Celeste trebuie sa mentina secreta relatia lor pentru prietenii ei, dar cu Balul Clarului de Luna apropriindu-se trebuie sa ia o decizie. Visul ei este sa mearga cu dragostea ei adevarata, Brandon. Dar odata ce soarele apune, si apare luna plina, poate sa apara la bal cu un varcolac?

In aceasta serie „Luna Plina” Celeste se confrunta cu temerile ei, cu prietenii, si afla daca ea este suficient de puternica pentru a face fata adevaratei dragoste.

Puteti citi primul capitol AICI

2 gânduri despre “SERIA LUNA PLINA DE ELLEN SCHREIBER

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s