LUNA INTUNECATA. GARDIANUL INTUNECAT VOL. 3. DE RACHEL HAWTHORNE

Brittany este decisa sa demonstreze ca poate fi una din Gardienii Intunecati, chiar daca aceasta ascunde un secret devastator: Inca nu a experimentat nici una din indiciile care confirma aproximarea transformarii intr-un gardian intunecat. Unicul lucru intens pe care la simtit pana acum sunt sentimentele ei pentru Connor, dar si pe acestea le-a ascuns. Stie ca stapanul inimii ei nu o sa fie pentru ea niciodata daca nu o sa reuseasca sa se transforme.
La prima luna dupa ziua ei de nastere, cel mai rau lucru se adevereste: nu se transforma. Brittany este disperata sa se transforme intr-un varcolac si va ajunge la limite inimaginabile… si asta va pune in pericol pe toti gardienii intunecati.

REZUMAT ALTERNATIV:

Brittany nu a fost propusa ca partenera nimanui pana acum. De aceea a petrecut luna plina singura. Dar ea tot timpul a fost indragostita de Connor in secret, Cand cei doi sunt capturati de catre dusmani, trebuie sa depinda unul de celalalt pentru a supravietui. Dar Brittany ascunde un secret periculos, care ar putea sa ii distruga pe amandoi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s