LUNA INTUNECATA. GARDIANUL INTUNECAT VOL. 3. DE RACHEL HAWTHORNE

Brittany este decisa sa demonstreze ca poate fi una din Gardienii Intunecati, chiar daca aceasta ascunde un secret devastator: Inca nu a experimentat nici una din indiciile care confirma aproximarea transformarii intr-un gardian intunecat. Unicul lucru intens pe care la simtit pana acum sunt sentimentele ei pentru Connor, dar si pe acestea le-a ascuns. Stie ca stapanul inimii ei nu o sa fie pentru ea niciodata daca nu o sa reuseasca sa se transforme.
La prima luna dupa ziua ei de nastere, cel mai rau lucru se adevereste: nu se transforma. Brittany este disperata sa se transforme intr-un varcolac si va ajunge la limite inimaginabile… si asta va pune in pericol pe toti gardienii intunecati.

REZUMAT ALTERNATIV:

Brittany nu a fost propusa ca partenera nimanui pana acum. De aceea a petrecut luna plina singura. Dar ea tot timpul a fost indragostita de Connor in secret, Cand cei doi sunt capturati de catre dusmani, trebuie sa depinda unul de celalalt pentru a supravietui. Dar Brittany ascunde un secret periculos, care ar putea sa ii distruga pe amandoi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s