MOONLIGHT. GARDIANUL INTUNECAT #1-RECENZIE.

REZUMAT:

Kayla este tipica adolescenta sexy, frumusetea nordamericana, care nu intelege de ce se simte atrasa de Lucas, un baiat distant si cu aspect amenintator. Lucas este periculos, frumos si… varcolac. Ca si lider al gardienilor intunecati, varcolacii se intalnesc in adancurile padurii. Lucas a jurat sa ii protejeze pe cei ca si el, dar cand el gaseste dragostea adevarata, dragostea acesta pune vietile tuturor in pericol.
Un pericol ii ameninta pe Lucas si Kayla, oamenii i-au descoperit pe gardienii intunecati si planuiesc sa ii distruga. Intre timp Kayla trebuie sa aleaga intre viata pe care deja o stie sau dragostea adevarata, dar si noul ei destin.

OPINIE PERSONALA:

Mi-a placut foarte mult cartea, mi-a adus aminte de „Nu plange sub clar de luna” de Heather Davis, dar spre deosebire de acea, cartea acesta are o actiune mai complexa, este udor de inteles, care te tine cu sufletul la gura, desi recunosc ca cateodata actiunea nu a fost prea bine desfasurata si parca totul s-a petrecut prea rapid. I-mi place relatia Kayla-Lucas, sentimentele ei pentru el, dar si cele pe care el le avea pentru ea pe care le puteti intelege doar cittind cartea. Desigur nu totul a fost roz, a fost si cateva lucruri care mi-au displacut, ca de exemplu Mason, este baiatul profesorului Dr. Keane, si o place pe Kayla, desi mi se pare putin prea copilaros, a fost o faza cu el si Kayla care chiar m-a infuriat (nu am sa spun care a fost, daca vreti sa aflati cititi cartea).  Pe parcursul traseului (Lucas, Kayla, si alti baieti sunt un serpasi, ghizi care insotesc excursionistii prin paduri). Cand totul se afla despre ce este cu adevarat Lucas, Kayla trebuie sa aleaga daca vrea sa ramana alaturi de el, sau are posibilitatea de a ramane alaturi de Dr. Keane si fiul sau. Ce alegere va lua eroina o veti afla cititnd aceasta minunata carte.

NOTA: 4/5

CITAT:

„To my utter shock, even Lucas was there to grab one. Of course, he then went to find a tree to lean against. Monique joined him. He gave her one of his rare smiles. Jealousy sparked through me but I turned away, not wanting to acknowledge it. We’d shared a special moment last night, but obviously for him it had meant nothing more than a big-brother figure watching out for someone he was responsible for”

Reclame

Un gând despre “MOONLIGHT. GARDIANUL INTUNECAT #1-RECENZIE.

  1. Pingback: CAMPANIE DE PUBLICARE A CARTII MOONLIGHT DE RACHEL HAWTHORNE « Shadowbooks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s